Opšti uslovi

Sadržaj Internet stranice prodavnica.vino.rs je vlasništvo preduzeća  Supernova doo, Ruzveltova 48, 11000 Beograd, Serbia. Upotrebom Internet stranice prodavnica.vino.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Supernova doo i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici prodavnica.vino.rs.

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

Supernova doo zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici prodavnica.vino.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime Supernova doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Supernova doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Supernova doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Ograničenje odgovornosti

Supernova doo ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice prodavnica.vino.rs i njenog sadržaja.
Supernova doo zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Supernova doo. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici prodavnica.vino.rss obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Ograničeno pravo upotrebe
Posetioci Internet stranice prodavnica.vino.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Supernova doo je zabranjena.

Registracija koristnika

U Internet prodavinici prodavnica.vino.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu prodavnica.vino.rs
Krajnji potrošač u Internet prodavnici prodavnica.vino.rs je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe.
U Internet prodavnici prodavnica.vino.rs kupac je isključivo fizička osoba.

Zaštita privatnosti
Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici prodavnica.vino.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
prodavnica.vino.rs za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.

Lične podatke korisnika prodavnica.vino.rs će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

Prijava na e-novosti
Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih prodavnica.vino.rs obaveštava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primaoca e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje prodavnica.vino.rspovremeno nudi svojim korisnicima.

Transport i dostava

Isporuka se vrši putem kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja
Za kupovinu veću od 7.000 rsd dostava je besplatna na celoj teritoriji Srbije!

Za sve kupovine ukupne vrednosti ispod 7.000 rsd i isporuku preko kurirske službe trošak dostave iznosi 300 rsd bez obzira koliko flaša ste naručili. 
Navedeni iznos je jedinstven za sve adrese u Srbiji!
Sve proizvode koje ste naručili do 12:00 sati u pravilu otpremamo istog dana, a vreme dostave je od jednog do tri radna dana. 
Kupljenu robu pakujemo u posebne kartonske kutije i dostavljamo kurirskom službom ili vlasititim prievozom direktno na sve adrese u Srbiji. U većini slučajeva rok isporuke u Beogradu je 1 do 2 dana, a u Srbiji 2 do 3 dana. U slučaju, da robu ne primite u predviđenom roku, obavestite nas mailom.

Kako bi se izbegle situacije da dostavljač nema kome da dostavi kupljenu robu, molim vas da obavezno osigurate prisustvo nekoga pri uručenju pošiljke na adresi koju ste naveli kao adresu dostave ili prilikom naručivanju ostavite komentar o željenom vremenu dostave.
Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, kurir će vas kontaktirati na mobilni telefon.

Pošiljku će pratiti naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem tj. ukoliko se plaćanje se vrši prilikom isporuke, kuriru plaćate tačno iznos koji je na računu - ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Izuzetak čine porudžbine plaćene uplatnicom, platnom karticom ili virmanom. Za takve porudžbine kuriru nećete ništa platiti prilikom isporuke.
Inače, prilikom slanja pošiljke dobićete i naš automatski email, što vam je znak da možete da očekujete isporuku - istog ili sledećeg dana.
Još uvek nismo u mogućnosti da naručenu robu isporučujemo van Srbije. Razlog leži u činjenici da različite zemlje imaju i različite propise oko uvoza alkoholnih pića. Molimo Vas da za ovo imate razumevanja.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.


Reklamacija 

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu office@supernovawine.rs
. Po prijemu robe Supernova doo. će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.

Rok za povrat je 14 dana od dana prijema na adresu Ruzveltova 48, 11000 Beograd.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

- isporuka proizvoda koji nije naručen


Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Osnovni podaci o firmi

Naziv: Supernova doo
 
Adresa: Ruzveltova 48
 
SKRAĆENI NAZIV: Supernova doo
 
PIB: 107617256
 
Matični broj: 20837632
 
Šifra delatnosti: 4634
 
Broj poslovnog računa: 160-541272-40
 
e-mail:
Office Supernova Wine office@supernovawine.rs
jovana.nedeljkovic@supernovawine.rs
Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.