Transport i dostava

Isporuka se vrši putem kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja
Za kupovinu veću od 7.000 rsd dostava je besplatna na celoj teritoriji Srbije!

Za sve kupovine ukupne vrednosti ispod 7.000 rsd i isporuku preko kurirske službe trošak dostave iznosi 300 rsd bez obzira koliko flaša ste naručili. 
Navedeni iznos je jedinstven za sve adrese u Srbiji!
Sve proizvode koje ste naručili do 12:00 sati u pravilu otpremamo istog dana, a vreme dostave je od jednog do tri radna dana. 
Kupljenu robu pakujemo u posebne kartonske kutije i dostavljamo kurirskom službom ili vlasititim prievozom direktno na sve adrese u Srbiji. U većini slučajeva rok isporuke u Beogradu je 1 do 2 dana, a u Srbiji 2 do 3 dana. U slučaju, da robu ne primite u predviđenom roku, obavestite nas mailom.

Kako bi se izbegle situacije da dostavljač nema kome da dostavi kupljenu robu, molim vas da obavezno osigurate prisustvo nekoga pri uručenju pošiljke na adresi koju ste naveli kao adresu dostave ili prilikom naručivanju ostavite komentar o željenom vremenu dostave.
Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, kurir će vas kontaktirati na mobilni telefon.

Pošiljku će pratiti naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem tj. ukoliko se plaćanje se vrši prilikom isporuke, kuriru plaćate tačno iznos koji je na računu - ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Izuzetak čine porudžbine plaćene uplatnicom, platnom karticom ili virmanom. Za takve porudžbine kuriru nećete ništa platiti prilikom isporuke.
Inače, prilikom slanja pošiljke dobićete i naš automatski email, što vam je znak da možete da očekujete isporuku - istog ili sledećeg dana.
Još uvek nismo u mogućnosti da naručenu robu isporučujemo van Srbije. Razlog leži u činjenici da različite zemlje imaju i različite propise oko uvoza alkoholnih pića. Molimo Vas da za ovo imate razumevanja.


NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.