Country Flag Gift Bio
93 93
Philipponnat (Više o proizvođaču)

Philipponnat Blanc de Noirs Extra Brut Champagne

Šifra novog proizvoda
3370896003155
Vina Belo bebra Berba 2015 693 0,75 l

100% Pinot Noir Champagne !

Šampanjac Blan de Noar ( Blanc de Noirs ), kao što mu samo ime govori, belo je vino pravljeno od crnog grožđa.

Vrhunska demonstracija majstora Filipona ( Philipponnat ) daje šampanjac duboke zlatne boje, kremaste pene i beskrajnim nizom finih svetlih perlica. Na početku se otvaraju intenzivne i sveže mirisne note limete, limuna i pomorandže, a nakon toga suptilne note svežeg voća i ljutkaste paprike. Ima veoma bogat i intenzivan ukus aroma divljih jagoda i kandiranog voća, sa prijatnom svežinom, i dugim završnim osećajem ukusa tostiranog hleba.

9.320,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 3370896003155
Naziv proizvoda Philipponnat Blanc de Noirs Extra Brut Champagne
Naziv proizvođača Philipponnat
Zemlja porekla Francuska
Region Champagne
Boja vina Belo
Sorta grožđa Pinot Noir
Opis sorte Pinot noir 100%
Zapremina 0,75 l
Godina berbe 2015
Vrsta sudova za odležavanje Inox, 70 meseci u boci
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 12%
Vrsta vina Penušava vina

Šampanjac Blan de Noar ( Blanc de Noirs ), kao što mu samo ime govori, belo je vino pravljeno od crnog grožđa,sa bogatim ukusom crvenog voća.

Vrhunska demonstracija majstora Filipona ( Philipponnat ) daje šampanjac duboke zlatne boje, sa beskrajnim nizom finih svetlih perlica. Na početku se otvaraju intenzivne i sveže mirisne note limete, limuna i pomorandže, a nakon toga suptilne note svežeg voća i ljutkaste paprike. Ima veoma bogat i intenzivan ukus aroma divljih jagoda i kandiranog voća, sa prijatnom svežinom, i dugim završnim osećajem ukusa tostiranog hleba.

U svim vinogradima kuće Philipponat,jedinstveni terroar velikih apelacija Šampanje, čuva se tradicionalnim pristupom obradi zemljišta i vinove loze. Zato se kod njih sve radi bez mehanizacije i nepotrebne hemije, ručno ili uz pomoć konja, onako kako su radili i njhovi preci, čiji koreni u Šampanji sežu do 1522. godine. Njihove jedinstvene kupaže rezervi i velikih berbi u posebnom sistemu odležavanja vina, za rezultat daju šampanjce upečatljivog i jedinstvenog stila. 

Rezervisan je za sve značajne životne trenutke, u kojima čak i ono što pijete ima svoju važnost. Ovaj čudesni kuve idealan je kada se poslužuje uz foa gra (foies gras ) guščju džigericu, jela od belog mesa.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.