Country Flag Leaf
McC (Više o proizvođaču)

McC Rajnski Riesling

Šifra novog proizvoda
8606107560212
Vina Belo bebra Berba 2017 693 0,75 l
Vino dolazi iz vinarije MCC koja je u Srbiji prva započela proizvodnju organskog I biodinamičkog vina I otvorila novo poglavlje u razvoju domaćeg vinarstva. U postupku je dobijanja sertifikata za organski proizvod. Kristalno bistro vino,odiše apsolutnom harmonijom, svezinom ekstremno zanosnih ekstrata I visoko definisanom sortnom aromatikom.
1.990,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 8606107560212
Naziv proizvoda McC Rajnski Riesling
Naziv proizvođača McC
Zemlja porekla Srbija
Region Sremski rejon
Vinogorje Fruškogorsko vinogorje
Boja vina Belo
Sorta grožđa Rajnski rizling/Riesling
Zapremina 0,75 l
Godina berbe 2017
Temperatura serviranja od 10° do 12°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 14%
Organik Da
Vrsta vina Mirna vina
Vino dolazi iz vinarije MCC koja je u Srbiji prva započela proizvodnju organskog I biodinamičkog vina I otvorila novo poglavlje u razvoju domaćeg vinarstva. U postupku je dobijanja sertifikata za organski proizvod. Kristalno bistro vino,odiše apsolutnom harmonijom, svezinom ekstremno zanosnih ekstrata I visoko definisanom sortnom aromatikom. Vino izraženo sortnog karaktera, zeleno-žute boje sa aromama jabuke, breskve, ruže, dok se u pozadini naslućuju note ljubičice. Balansirano na ukusu, sa 14% alkohola svežim izraženim kiselinama i aromama petroleja , naročito kod zrelijih vina. Izuzetno bogato vino, nalazi se na vinskim kartama modernijih i ekskluzivnijih restorana. Nekoliko cenjenih i uglednih ljudi u vinskom svetu izjavilo je da smatra da je ovo jedno od najboljih vina u Srbiji. Od ove sorte nudimo berbu '17.
Uz ovo vino od hrane odlično se slaže: šunka, kavijar, pašteta od tunjevine, dimnjeni losos, pijani šaran,smuđ u pavlaci, piletina na žaru, sve vrste pečenja,polutvrdi sirevi...

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2022 vino.rs. Design by Smart Web.