Country Flag Gift
Lanson (Više o proizvođaču)

Lanson White Label Dry Sec Champagne

Šifra novog proizvoda
3029440007742
Vina Belo 693 0,75 l

Lanson White Label je prvi slatki šampanjac na svetu koji je posebno razvijen za igranje sa aromama. Napravljen je tako što vešto kombinuje šardone za svoju finoću i pino noar za svoju moć. Njegova punoća i svilenkastost savršeno je izbalansirana sa kompleksnim aromama. Ovom šampanjcu možete, po želji i raspoloženju dodati neke prirodne sastojke poput lista mente ( nane ), malinu, koricu pomorandže...

Poslužite ga dobro ohlađeno u velikim vinskim čašama. Slobodno zavrtite čašu, kako bi omogućili prirodnim sastojcima koje se stavili, da oslobode svoje arome.

6.800,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 3029440007742
Naziv proizvoda Lanson White Label Dry Sec Champagne
Naziv proizvođača Lanson
Zemlja porekla Francuska
Region Champagne
Vinogorje Champagne
Boja vina Belo
Opis sorte Chardonnay 38% , Pinot Noir 37%, Pinot Meunier 25%
Zapremina 0,75 l
Vrsta sudova za odležavanje Inox, 40 meseci u boci
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina polusuva (4-12g šećera)
Procenat alkohola 12,5%
Vrsta vina Penušava vina

Lanson White Label je prvi slatki šampanjac na svetu koji je posebno razvijen za igranje sa aromama. Napravljen je tako što vešto kombinuje šardone za svoju finoću i pino noar za svoju moć. Njegova punoća i svilenkastost savršeno je izbalansirana sa kompleksnim aromama. Ovom šampanjcu možete, po želji i raspoloženju dodati neke prirodne sastojke poput lista mente ( nane ), malinu, koricu pomorandže...Poslužite ga dobro ohlađeno u velikim vinskim čašama. Slobodno zavrtite čašu, kako bi omogućili prirodnim sastojcima koje se stavili, da oslobode svoje arome.

U Lansonu, jednoj od najstarijih šampanjskih kuća, osnovanoj 1760. godine, ističu posvećenost autentičnosti, eleganciji i finoći. Svako njihovo vino na svoj način odgovara tim postulatima uvek inistirajući na jedinstvenim stilu i snažnoj ekspresiji teroara. Njihovi vinogradi, od kojih je više od polovine u Grand Cru i Premier Cru apelacijama prostiru se na 57 hektara.

Lanson je od 2001 g zvanični partner čuvenog teniskog turnira Wimbledon.

Možete ga piti u bilo koje vreme u bilo koje doba dana, na Vimbldonu ga navijači obavezno piju uz sveže jagode sa šlagom.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.