AKCIJA
Country Flag

Grumen Rajnski rizling

Šifra novog proizvoda
Grumen Rajnski rizling
  • Kupi 6 za 900,00  RSD po proizvodu i uštedi 5%
693 0,75 l

Rhine Riesling 2019, Grumen, sa 13,5 % alkohola je suvo, izrazito sveže, hrskavo vino koje strukturom a zelenkastim koloritom najavljuje puno radosti na nepcu, posebno u letnjem periodu.

950,00  RSD 1.070,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda Grumen Rajnski rizling
Naziv proizvoda Grumen Rajnski rizling
Naziv proizvođača Grumen
Zemlja porekla Srbija
Region Sremski rejon
Vinogorje Fruškogorsko vinogorje
Sorta grožđa Rajnski rizling/Riesling
Zapremina 0,75 l
Vrsta sudova za odležavanje inox
Temperatura serviranja od 8° do 10°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 13,5%
Vrsta vina Mirna vina

Rhine Riesling 2019, Grumen, sa 13,5 % alkohola je suvo, izrazito sveže, hrskavo vino koje strukturom a zelenkastim koloritom najavljuje puno radosti na nepcu, posebno u letnjem periodu. Na mirisu je uz zelenu jabuku i vinogradarsku breskvu mnogo nekakvog prolećnog poljskog bilja i cveća prožetog finim ali postojanim naletima limete što se nastavlja i na ukusu koji gricka jezik sočnim sortnim kiselinama karakterističnim za rajnski rizling, taman toliko da zaintrigira uživaoca. Ono što zaokružuje čitavu sliku su jaka prisutna mineralnost i sasvim nežne ali već prisutne tercijarne note petroleuma što će uz izvesnu slojevitost dobro doći širem dijapazonu gastronomske povezanosti, pogotovo kad se u završnici ovog vina jave i arome zrelih oskoruša. Od mirisa koji bi rado prigrlio lignje na žaru ili jabuke u šlafroku, do ukusa spojivog sa brojnim salatama, ćuretinom sa mlincima pa i masnijom rečnom ribom, predlog je da se vino služi u početku na nižoj temperaturi do 10 Celzijusa, ali će se zagrevanjem otkrivati potpuno novi svetovi rajnskog rizlinga, pa i neka pritajena doza slasti, upravo kada iskapite čašu.

Od mirisa koji bi rado prigrlio lignje na žaru ili jabuke u šlafroku, do ukusa spojivog sa brojnim salatama, ćuretinom sa mlincima pa i masnijom rečnom ribom, predlog je da se vino služi u početku na nižoj temperaturi do 10 Celzijusa.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2021 vino.rs. Design by Smart Web.