AKCIJA
Country Flag
Fragaria (Više o proizvođaču)

Fragaria White Tamjanika

Šifra novog proizvoda
8607000282034
Vina Belo 693 0,75 l
U vinariji Fragaria se pravi vino od autohtone sorte tamjanika. Vino je lagano, živih kiselina, elegantno, u završnici osećaju herbalne nijanse. Miriše na tamjan, bosiljak, muskatni orah, tropsko voće sa herbalnim tonovima.
990,00  RSD 1.090,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 8607000282034
Naziv proizvoda Fragaria White Tamjanika
Naziv proizvođača Fragaria
Zemlja porekla Srbija
Region Šumadijski rejon
Boja vina Belo
Sorta grožđa Tamjanika
Zapremina 0,75 l
Vrsta sudova za odležavanje inox
Temperatura serviranja od 10° do 12°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 12,5%
Vrsta vina Mirna vina
U butik vinariji Fragaria se pravi vino od autohtone sorte tamjanika. Vino je lagano, živih kiselina, elegantno pitko ako je dobro rashlađeno jer se tek u završnici osećaju herbalne nijanse. Aftertejst je jako dug, malo meden, i kao da se malo oseća zova. Vino izraženo raskošnim bukeom izuzetno prijatne arome. Miriše na tamjan, bosiljak, muskatni orah, tropsko voće sa herbalnim tonovima.
Obavezno rashladiti tamjaniku da bi njena letnja svežina došla do izražaja. Pri slaganju sa hranom posebno treba voditi računa o herbalnom ukusu Tamjanike koji posebno do izražaja dolazi u završnici. Dobro se uklopa uz ribu, piletinu ili ćuretinu sa začinskim biljem, kravljim i kozjim sirevima neutralnijeg tipa, pohovane tikvice, grilovani paradajz ili patlidžan sa parmezanom, grilovane špargle sa limunom, maslinovim uljem i feta sirom, tartom od paradajza sa bosiljkom, dimljenim morskim plodovima, prženim lignjama, dagnjama…

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2022 vino.rs. Design by Smart Web.