Country Flag Gift Bio
93
Delamotte (Više o proizvođaču)

Delamotte Blanc de Blancs Brut Champagne

Šifra novog proizvoda
3418760000685
Vina Belo 693 0,75 l

Napravljen od najkvalitetnijeg grožđa, 100% šardonea, isključivo iz Grand Cru vinograda, koji se nalaze na zemljištu od krede.

Nenadmašna elegancija ovog šampanjca pokazuje apsolutnu čistoću, žive kiseline i izrazito mineralan karakter. Po otvaranju, pozdraviće vas aromama zelene jabuke, citrusa, pečenog zrnevlja i suvog belog cveća, a na nepcu je hrskavo, prijatnih voćnih kiselina, sa finom slankastom završnicom. Sazreva na kvascima 5 godina, dosta duže od propisanih 15 meseci, a kada se jednom nađe u boci sa zatvaračem od plute, svoj karakter može da razvija još dugi niz godina.

Ovaj šampanjac među ljubiteljima uživa poseban status.

7.140,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 3418760000685
Naziv proizvoda Delamotte Blanc de Blancs Brut Champagne
Naziv proizvođača Delamotte
Zemlja porekla Francuska
Region Champagne
Boja vina Belo
Sorta grožđa Chardonnay
Opis sorte Chardonnay 100%
Zapremina 0,75 l
Vrsta sudova za odležavanje Inox, 60 meseci u boci
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 12%
Vrsta vina Penušava vina

Napravljen od najkvalitetnijeg grožđa, 100% šardonea, isključivo iz Grand Cru vinograda, koji se nalaze na zemljištu od krede.

Nenadmašna elegancija ovog šampanjca pokazuje apsolutnu čistoću, žive kiseline i izrazito mineralan karakter. Po otvaranju, pozdraviće vas aromama zelene jabuke, citrusa, pečenog zrnevlja i suvog belog cveća, a na nepcu je hrskavo, prijatnih voćnih kiselina, sa finom slankastom završnicom.

Sazreva na kvascima 5 godina, dosta duže od propisanih 15 meseci, a kada se jednom nađe u boci sa zatvaračem od plute, svoj karakter može da razvija još dugi niz godina. Kredasta zemlja, Grand Cru i Premier Cru vinogradi na kosim padinama, u srcu Cotes des Blanc, postojbini šardonea, daju grožđu poseban karakter.

Učestvovati u ovom izuzetnom teroaru, izvlačiti najbolje iz njega, uz održavanje apsolutnog poštovanja vinove loze, i životne sredine - to je smisao postojanja  Šampanj kuće Delamotte.

Ohlađeno, ali nikada hladno (oko 8 ° C) i posluženo u elegantnoj čaši za vino u obliku tulipana. Jasno je da će ovaj šampanjac biti fantastičan pratilac morske hrane, od ostriga, drugih morskih plodova ili vrhunske ribe. Naša preporuka uz ovo vino je grčki specijalitet saganaki od račića, uz dodatak zapečene fete i svežeg bilja origana i majčine dušice.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.