AKCIJA
Country Flag
98

Damilano Cannubi Grand Cru Barolo

Šifra novog proizvoda
8806610550551
Vina Crveno bebra Berba 2016 693 0,75 l

Cannubi se smatra najprestižnijim položajem od svih Grand Cru vinograda u Piemonteu, od čijeg grožđa nastaje najpoznatiji Barolo u pogledu stila i elegancije.

Njegova boja je intenzivna i svetla rubin crvena, sa nijansama kestenjasto-narandžastih odsjaja. Ima obilne izražene mirisne voćne note suve šljive i zrele trešnje, kao i veoma dopadljive biljne note duvana, sladića i kakaa. Ovo vino velike elegancije i snage, obuhvata nepce harmoničnog, prijatno suvog ukusa, mekanih tanina i punog tela sa veoma dugom završnicom. Prepuno je prijatnih ukusa trešnje i šljive obloženih čokoladom.

11.700,00  RSD 12.500,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 8806610550551
Naziv proizvoda Damilano Cannubi Grand Cru Barolo
Naziv proizvođača Damilano
Zemlja porekla Italija
Region Piedmonte
Vinogorje Barolo, Single vineyard Cannubi
Boja vina Crveno
Sorta grožđa Nebbiolo
Zapremina 0,75 l
Godina berbe 2016
Vrsta sudova za odležavanje Velike hrastove bačve
Opis vrste suda Velike hrastove bačve 24 meseca, u boci 14 meseci
Temperatura serviranja od 16° do 17°
Procenat alkohola 14%
Vrsta vina Mirna vina

Vrhunski kvalitet groždja sa ove lokacije je odredjen jedinstvenim sastavom zemljišta, Cannubi je jedina oblast u Barolu gde su isprepletani razliciti sastavi zemljišta i oblast koja je starija od same proizvodnje vina u Barolu. Barolo Cannubi se dobija sa vinograda koji su zasadjeni još davne 1935 godine.

Cannubi se smatra najprestižnijim položajem od svih Grand Cru vinograda u Piemonteu, od čijeg grožđa nastaje najpoznatiji Barolo u pogledu stila i elegancije. Njegova boja je intenzivna i svetla rubin crvena sa nijansama kestenjasto-narandžastih odsjaja. Ima obilne izražene mirisne voćne note suve šljive i zrele trešnje, kao i veoma dopadljive biljne note duvana, sladića i kakaa. Ovo vino velike elegancije i snage, obuhvata nepce harmoničnog, prijatno suvog ukusa, mekanih tanina i punog tela sa veoma dugom završnicom. Prepuno je prijatnih ukusa trešnje i šljive obloženih čokoladom.

Odlicno se slaze sa jelima od govedine, jagnjetine I pastama sa crvenim sosovima. Idalan je par uz dinstana mesa, roštilj i stejkove. Uz stare sireve i čokoladne deserte.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2022 vino.rs. Design by Smart Web.