Country Flag Gift
Louis Roederer (Više o proizvođaču)

Louis Roederer Cristal Brut Vintage 0,75L (Deluxe Box)

Šifra novog proizvoda
Cristal Brut Vintage 0,75L (Deluxe Box)
Vina Belo bebra Berba 2012 693 0,75 l

Luksuzan poklon

Louis Roederer Cristal Brut jedan je od najprestižnijih šampanjaca na svetu!

29.700,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda Cristal Brut Vintage 0,75L (Deluxe Box)
Naziv proizvoda Louis Roederer Cristal Brut Vintage 0,75L (Deluxe Box)
Naziv proizvođača Louis Roederer
Zemlja porekla Francuska
Region Champagne
Boja vina Belo
Sorta grožđa Kupaža belih sorti
Opis sorte Pinot Noir 58%,Chardonnay 42%
Zapremina 0,75 l
Godina berbe 2012
Vrsta sudova za odležavanje inox
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 12%
Vrsta vina Penušava vina

Louis Roederer Cristal Brut jedan je od najprestižnijih šampanjaca na svetu, upakovan u luksuznu kutiju predstavlja odličan izbor za poklon!

Louis Roederer Cristal šampanjac je kupaža Chardonnay i Pinot Noir sorti koji su mu dali zaista prefinjenu ali jako dobro izbalansiranu aromu i ukus, višeslojnost, tako da je bukvalno od samog starta ovaj šampanjac dobio kultni status. Diskretan i kompleksan podseća na kompot od citrusa, kandirane kajsije, a nakon malo vremena u čaši oslobađaju se note vanile, pečenog lešnika, sa naznakama cimeta. 2012. je izvanredna berba koja je stvorila belu i ružičastu boju u kojoj finoća, snaga i elegancija ispunjaju čitav prostor.Zlatnožute boje, konstantnih, prefinjenih, živahnih mehurića prijatnog i nežnog mirisa. Cristal je ujedno čistog ali oštrog ukusa, a na završnici se ponovo može naslutiti krečnjak sa vrlo lepom osvežavajućom kiselinom.

Kratka priča o Cristalu datira još iz 1876. godine kada je Car Aleksandar II koji je već bio veliki ljubitelj Louis Roederer šampanjca zamolio je Luja Roderera (Louis Roederer) da ode korak dalje i proizvede šampanjac za njega lično koji će biti jedinstven u svakom pogledu od stila do pakovanja. Tako je nastao šampanjac proizveden od vina sa sedam najboljih cru vinogarada flaširan u kristalnoj boci. Od nastanka do danas predstavlja prestiz i kultni status

Idealan aperitiv! Možete ga upariti uz jela poput pilećeg shumaija od tartufa i pilećeg rolada Fois Gras koji se poigravaju s kiselinom, slanošću i mineralnošću Cristal-a, dok hrskava salata od patke, lisnati janjeći listovi i slatko-kiseli račići donose bogatstvo, dubinu voća i autolitičku složenost ovog višeslojnog vina.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2022 vino.rs. Design by Smart Web.