Country Flag Gift Bio
92 92
Bruno Paillard (Više o proizvođaču)

Bruno Paillard Premiere Cuvee Rose Extra Brut Champagne

Šifra novog proizvoda
3590662017500
Vina Roze 693 0,75 l

Prefinjen roze, gotovo bakarne boje, sa izuzetno sitnim mehurićima. Stvoren je od samotoka ( blago presovanje grožđice, koje oslobađa najbolji sok ) pino noara, uz tek mali dodir šardonea. Vina u kupaži su mešvina vina iz 25 berbi, od kojih je najstarija iz 1985 g. Ovaj vrhunski šampanjac, odležavao je tri godine na talogu, i još najmanje 5 meseci u boci nakon degožmana. Očaravajućeg je mirisa crvenog voća, sa puno ribizle, aronije i višnje. Nakon otvaranja u čaši, razvijaju se note jagode i ljubičice. Na jeziku veoma živahan, osvežavajući, sa čvrstom i bogatom završnicom voćnog karaktera.

8.930,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 3590662017500
Naziv proizvoda Bruno Paillard Premiere Cuvee Rose Extra Brut Champagne
Naziv proizvođača Bruno Paillard
Zemlja porekla Francuska
Region Champagne
Vinogorje Champagne
Boja vina Roze
Sorta grožđa Pinot Noir
Zapremina 0,75 l
Vrsta sudova za odležavanje Inox, 40 meseci u boci
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 12%
Vrsta vina Penušava vina

Prefinjen roze, gotovo bakarne boje, sa izuzetno sitnim mehurićima. Stvoren je od samotoka ( blago presovanje grožđice, koje oslobađa najbolji sok ) pino noara, uz tek mali dodir šardonea. Vina u kupaži su mešvina vina iz 25 berbi, od kojih je najstarija iz 1985 g. Ovaj vrhunski šampanjac, odležavao je tri godine na talogu, i još najmanje 5 meseci u boci nakon degožmana.

Očaravajućeg je mirisa crvenog voća, sa puno ribizle, aronije i višnje. Nakon otvaranja u čaši, razvijaju se note jagode i ljubičice. Na jeziku veoma živahan, osvežavajući, sa čvrstom i bogatom završnicom voćnog karaktera.

Bruno Paillard Premiere Cuvee Rose kreiran je kao spoj belog i crvenog vina od grožđa pino noar. Prvo je napravljeno belo vino, tako što je prilikom blagog presovanja, sok iz grožđice, odmah odvojen od pokožice, zatim je napravljeno crveno vino, tako što je dugotrajnom maceracijom ostavljen sok da leži zajedno sa pokožicom, iz koje je poprimio crvenu boju. Spoj ta dva različita vina, belog i crvenog, daje nam roze, kome je dodato tek malo šardonea, da bi dobili živost ovog šampanjca od pino noara.

Savršen aperitiv ! Ovaj vrhunski šampanjac je savršen par sa svežim jagodama, prati topla riblja predjela, sveže sireve, suši, rižoto sa morskim plodovima. Idealno ide uz tanko sečene italijanske pršute i kobasice. Chef sa najviše Mišelin ( Michelin ) zvezda, Žoel Robušon ( Joel Robuchon ), koji je deset godina radio na prilagođavanju svojih jela šampanjcima Brune Paljarda, smatra da se uz ovaj vrhunski roze šampanjac najbolje slaže terin od jastoga sa kestenom i tartufima.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2023 vino.rs. Design by Smart Web.