Country Flag
Vincent Girardin (Više o proizvođaču)

Vincent Girardin Bourgogne "Cuvee St.Vincent" Pinot noir

Šifra novog proizvoda
8806610550162
Vina Crveno bebra Berba 2018 693 0,75 l

100% Pinot noir ! Ovo vino je nastalo od najkvalitetnijeg grožđa sorte pinot noir. Odlično vino sa prijatnim mirisnim aromama crne trešnje i maline,veoma  sveže i voćno, sa ukusnim notama svežih trešnji i tamnih borovnica, koje prate lagani zemljani tonovi.

3.900,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 8806610550162
Naziv proizvoda Vincent Girardin Bourgogne "Cuvee St.Vincent" Pinot noir
Naziv proizvođača Vincent Girardin
Zemlja porekla Francuska
Region Bourgogne/Burgundy
Vinogorje Cote de Beaune
Boja vina Crveno
Sorta grožđa Pinot Noir
Zapremina 0,75 l
Godina berbe 2018
Vrsta sudova za odležavanje 10 meseci bačve od 500 l
Temperatura serviranja od 14° do 16°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 13%
Vrsta vina Mirna vina

Ovo vino je nastalo od najkvalitetnijeg grožđa sorte pinot noir. Odlično vino sa prijatnim mirisnim aromama crne trešnje i maline,veoma sveže i voćno, sa ukusnim notama svežih trešnji i tamnih borovnica, koje prate lagani zemljani tonovi.

Grožđe potiče iz vinograda starih 45 godina, gde se bere ručno u male gajbice. Grožđe se 3 puta prebira, da bi se dobilo najkvalitetnije vino. Prvi put prilikom stavljanja u gajbice, drugi put u vinariji na stolu za prebiranje, i treći put u optičkoj mašini koja odstranjuje svaku oštećenu grožđicu. Alkoholna fermentacija se vrši prirodnim kvascima iz bobica grožđa.

Odležavanje : Vino tokom 10 meseci odležava u francuskim bačvama od najfinijeg hrasta ( 10% nove bačve ) od 500 L. Mesec dana pre flaširanja, vino iz različitih bačvi se stavlja u tankove od nerđajućeg čelika da bi se napravila mešavina ( cuvee ). Vino se konačno puni i lagano filtrira pre flaširanja, prema mesečevom kalendaru ( "voćni dan" , da bi se dobilo vino po svežini i mineralnosti ).

Najbolje se slaže uz meso sa roštilja, sireve, Cezar salatu, ali bez problema može da bude dobar pratilac i ribljim jelima, samo ga tada treba ohladiti na 10-12 stepeni.

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2024 vino.rs. Design by Smart Web.