Country Flag
Borgoluce (Više o proizvođaču)

Borgoluce Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G Magnum Brut

Šifra novog proizvoda
8056737645207
Vina Belo 709 1,5 l

Najbolji Prosecco na svetu pravi se od grožđa iz ovih vinograda . Valdobbiadene Prosecco D.O.C.G je titula koja se dodeljuje prestižnom lokalitetu, na kome se uzgajaju vinogradi grožđa glera.

Delikatan, suv, veoma osvežavajući Prosecco. Finih i elegantnih mirisnih aroma, sa notama žutih jabuka, krušaka, i poljskog divljeg cveća. Ukusi su prijatnih kiselina, voćni i svilekasti. Njegov sklad upotpunjuje bogat profinjen ukus.

2.940,00  RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Kategorija Vino
Šifra proizvoda 8056737645207
Naziv proizvoda Borgoluce Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G Magnum Brut
Naziv proizvođača Borgoluce
Zemlja porekla Italija
Region Veneto
Vinogorje Valdobbiadene
Boja vina Belo
Sorta grožđa Glera
Zapremina 1,5 l
Vrsta sudova za odležavanje Inox, 4 meseca u autoclave
Temperatura serviranja od 6° do 8°
Tip vina suva (0-4g šećera)
Procenat alkohola 11,5%
Vrsta vina Penušava vina

Najbolji Prosecco na svetu pravi se od grožđa iz ovih vinograda . Valdobbiadene Prosecco D.O.C.G je titula koja se dodeljuje prestižnom lokalitetu, na kome se uzgajaju vinogradi grožđa glera.

Delikatan, suv, veoma osvežavajući Prosecco.Finih i elegantnih mirisnih aroma, sa notama žutih jabuka, krušaka, i poljskog divljeg cveća. Ukusi su prijatnih kiselina, voćni i svilekasti. Njegov sklad upotpunjuje bogat profinjen ukus.

Vinogradi porodice Borgoluce, odakle dolazi grožđe za ovaj Prosecco, nalaze se na strmim brdima između mesta Valdobbiadene, Susegana i Collalto na 200-300 metara nadmorske visine na glinastom zemljištu.

Izvrstan kao aperitiv, lepo ide uz topla predjela od ribe i morskih plodova, prženu i pohovanu ribu, sveže sireve, suši, ali bez problema može da bude i odlična pratnja kompletnog obroka. Služi se u malo širim i većim čašama od klasičnih flute ( tulipan oblika ) čaša za šampanjac,

Besplatna Isporuka

Za Porudžbine Preko 7000 RSD

Call Centar

Za Više Informacija I Pomoć
Pri Kupovini Pozovite
064 1042882

Naša preporuka

Copyright 2022 vino.rs. Design by Smart Web.